Faktor yang mempengaruhi penerimaan dan penggunaan perbankan interenet dari perspektif pelanggan di RHB Bank One Utama, Petaling Jaya - 311241 Yee, Shuh Fieu; Saudah Sofian; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008