Penglibatan pekerja dan kepuasan dalam sistem penilaian prestasi : perbandingan antara pekerja eksekutif dan bukan eksekutif di Jabatan Pembangunan Persekutuan Kelantan (JPPK), Kota Bharu Kelantan - 310909 Suriati Shafei; Ruzita Selamat, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008