Tahap penerimaan mahasiswa tahun akhir Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia terhadap Mobile Banking - 315554 Nor Ain Rahmat; Nor Zafir Md. Salleh; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008