Hubungan anatara program latihan dengan prestasi kerja dari persepsi pekerja : satu kajian di Pusat Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Universiti Teknologi Malaysia (CICT UTM), Skudai - 315875 Ahmad Fikri Mohd.; Esa Khalid, supervisor; Edrus Abdul Halim; Nogeran Chitty Raman Chitty; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008