Faktor - faktor yang menyebabkan kemalangan di tempat kerja dari sudut pandangan majikan : satu kajian di Syarikat Epson (Precision) Johor Baharu - 316726 Jeffry Rajit; Azlineer Sarip, supervisor; Mohd. Nazmy Abd. Latif; Wan Mohamad Asrul Azlin Mohd. Noor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008