Tinjauan tahap kepuasan kerja di kalangan pekerja di Kolej SAL Johor Bahru - 317384 Wong, Mei Cheng; Azamudin Badri, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008