Balancing of an engine - 321020 Chan, Guan Jian; Mohd. Yunus Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007