Tahap pencapaian kemahiran proses sains dalam matapelajaran matematik dalam kalangan pelajar aliran sains dan bukan sains - 319764 Naslina Mahat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008