Bengkel agihan dan penyelarasan kutipan zakat peringkat kebangsaan - Bengkel Agihan dan Penyelarasan Kutip Zakat Peringkat Kebangsaan (1993 : Kuala Lumpur); Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Bahagian Hal Ehwal Islam (Kuala Lumpur : Bahagian Hal Ehwal Islam Jabatan Perdana Menteri, 1993)
35