Milling of silicone rubber - 463349 Azairie Zoolkiflie; Hamidon Musa, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007