A model for the determination of non - cargo related areas for container terminal - 325108 Mohd. Zamriey Zainul Abidin; Mohd. Zamani Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007