Masalah yang sering dihadapi oleh guru pelatih 3SPM dan 3SPT, UTM semasa menjalani latihan mengajar bagi sesi 2007/2008 - 327792 Norazwana Datim; Noor Azlan Ahmad Zanzali, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008