Design and build lifting mechanism - 328546 Hafizi Husni; Mohd. Shuisma Mohd. Ismail; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007