Development of a wall climbing robot - 330379 Ong, Soo Hoe; Mohd. Zarhamdy Md. Zain; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007