Bio-fuel injectors for industrial gas turbines - 331101 Arun Kumar Sivanganam; Arun Kumar Sivanganam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007