Pembinaan struktur jambatan keluli; Simulasi lalulintas di atas lebuhraya kawasan bercantum; Penilaian rangkaian jalan dengan menggunakan transyt-7 F untuk sistem pengurusan lalu lintas yang berkesan; Kajian kemalangan motorsikal di Johor Bahru : (kajian kes di batu 4.5 ke batu 7, Tampoi); Kajian kemalangan motosikal bagi kawasan Johor Bahru (kajian kes); Sistem pengurusan lalulintas bandar. Kajian kes - Johor Bahru, Johor : perkhidmatan bas [mikrofilem] - Abdul Halim Yob; Hazmi Ramli; Ja'afar Latib; Mohd. Ghazali Ahmad; Mohd. Napi Muda; Remazi Arbi; Ruzman Yusoff; Shahidahtun Hj Yunos (Sekudai : UTM., 1993)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1993