Analisis pemendapan kolam takungan air sungai layang, Masai, Johor; Terowong lebuh raya; Kajian perancangan dan pengurusan berkesan dalam menyelesaikan masalah industri pembinaan tempatan; Pembinaan teras lif di bangunan tinggi; Mortar untuk kerja bata kajian lanjutan; Mortar untuk kerjabata - kajian lanjutan; Kesan sifat-sifat fizikal pasir dan simen kerjabata terhadap mortar; Reka bentuk saliran bumbung; Pemodelan komputer jambatan ledingan keluli; Acuan mendaki untuk pembinaan dinding teras lif di dalam bangunan tinggi [mikrofilem] - Abd. Halim Hassan; Chin, Yew Thai; Ewe, Hong Khoon; Loh, Chang Kaan; Makhpuz Seri; Mohamad Adif Mahmud; Mohd. Zahir Omar; Nik Zaidawati Nik Abdul Majid; Poh, Soon Ping; Ting, Ding Sie (Sekudai : UTM., 1993)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1993