Bantahan awam dalam pembangunan tanah - 352436 Reza Faliq Md. Radzi; Shafiah Mohd. Shariff, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2008)
Projek Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran Dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008