Kefahaman pemilik tanah terhadap asas dan prosedur ke atas pembayaran premium tanah kajian kes : Pejabat Tanah dan Galian Negeri Johor - 352498 Norermylia Mohamed Asmuni; Asiah Othman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2008)
Projek Paper (Sarjana Muda (Sains - Pentadbiran Dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008