Kajian spektroskopi kompleks Diimina logam peralihan kumpulan VIB - 360179 Asniza Musa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995