Faktor-faktor yang mempengaruhi pemilihan kerjaya perguruan di kalangan pelajar-pelajar Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia - 360215 Noridah Rahmat; Noor Azlan Ahmad Zanzali, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008