Tahap kepuasan kerja dalam kalangan pensyarah Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu - Noraini Safa'i; Ahmad Johari Sihes, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008