Kesediaan mengajar dalam kalangan pelajar tahun akhir Pendidikan Teknikal dan Kejuruteraan Fakulti Pendidikan di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai - 362114 Noorsafarina Aziz; Zainudin Abu Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008