Kajian sifat sebatian kompleks dwinukleus - 362216 Habibah Buang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995