Kesedaran menutup aurat dalam kalangan pelajar tahun empat satu kajian di Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai, Johor - 363378 Norliza Ahmad; Abdullah Sulong; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008