Penyediaan karbon teraktif dengan menggunakan bahan pengaktif zink klorida dan penggunaanya dalam penjerapan bahan pencelup sintetik dan efluen tekstil - 256534 Lai, Lee Wee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995