Kesan suhu dan sumber sampel terhadap graf kalibrasi kekonduksian campuran petrol-kerosin - 369472 Yatimah Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Kimia)) - Universiti Teknolgi Malaysia, 1996