Wayang kulit Malaysia : Hamzah Tok Dalang - Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan; Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan. Jabatan Muzium dan Antikuiti (Kuala Lumpur : Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan, 1994)
34