Analysis of extendable IBS steel truss - 190412 Liew, Vui Jen; Abdul Kadir Marsono; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam (Skuda i: Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008