Penyediaan, pencirian dan kajian keterlarutan kompleks besi (II) dimina - 371091 Khairul Annuar Aridash Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996