Penggunaan ultrasonik dalam sintesis sebatian amida tak tepu - 371406 Zolkefli Hari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Propject Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996