Pelopor tak organik bagi oksida ternari yang bersifat elektronik - 372512 Siti Aishah Kadir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997