Short term load forecasting using data mining technique - 374299 Intan Azmira Wan Abdul Razak; Md. Shah Majid; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kuasa - Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008