Instruction set simulator development for altera NIOS 2 processor - 374285 Ivan, Teh Fu Sun; Mohamed Khalil Mohd. Hani, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Mikroeletronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008