Pembangunan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) kursus bahasa pengaturcaraan (C++) topik struktur gelung dan struktur kawalan - 373321 Noor Liza Ismail; Norasykin Mohd. Zaid; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008