Kopolimer cangkuk poli (vinil klorida) dengan sebatian metilmetakrilat dan sebatian maleimida - Suhaila Abdul Hamid, 1979- 382443 (Skudai : Universiti Teknologi malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997