Sebatian alkaloid daripada Glycosmis mauritiana - 347968 Najmah P. S. Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997