Pertukaran bermangkin bahan buangan beralkohol - 386485 Ng, Ka Hooi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997