Penjerapan bahan pencelup metilena biru dengan menggunakan bahan penjerap zeolit asli - 386564 Wong, Mei Chien (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997