Kesan sisa buangan polimer ke atas sifat-sifat konkrit - 386668 Notilawati Osman; Jamaludin Mohamad Yatim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008