Sela bercantum pemandu di atas susur masuk sebelah kanan jalan - 428337 Zuraidah Zakaria; Othman Che Puan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008