Voltammetri berkitar bagi pewarna reaktif dan hasil hidrolisisnya - 619639 Shamila Azman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997