"Post occupancy evaluation" untuk kompleks membeli-belah di sekitar Johor Bahru; Penjadualan bahan-bahan binaan berkomputer; Kajian ke atas rekabentuk dan kos pembinaan padang golf; Kemalangan di tapak binaan masalah dan cadangan; Penyediaan infrastruktur di kawasan perindustrian (kajian kes : Pasir Gudang); Pengurusan dalam merekabentuk dan memasang sistem penyaman udara / [mikrofilem] - Suhaili Dikar; Hans Raj Omporkas @ Hondut; Harunarrasid Saidun; Johari Mat Said; Masriah Kasiran; Roslee Abd Rashid (Sekudai : UTM, 1994)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994/1995