Zeolite ZSM-5 and aluminophosphate molecular sieves as catalysts in the Fischer-Tropsch reaction : synthesis, characterization and modification; Kemampuan pelajar pusat pendidikan persediaan di ITM menggunakan konsep dan kemahiran matematik untuk menyelesaikan masalah bermatematik dalam matapelajaran fizik; Charaterization of antibiotic-resistantbacteria isolated from the Sultanah Aminah General Hospital wastewater treatment plant; Analisis kesukaran tugasan konsep MOL menggunakan tugasan analogi di kalangan pelajar berbeza kebolehan pada peringkat tingkatan IV; Mengenalpasti kategori salah konsep mengenai konsep daya Newton merentasi jantina dan etnik di kalangan pelajar tingkatan lima sains di sekolah-sekolah menengah Daerah Kulai dengan menggunakan inventori konsep daya hestenes yang telah diubahsuai / [mikrofilem] - Endang Listiorini Kismojohadi; Nurul'ain Abdul Rahman; Salehhuddin Hamdan; Suhaimi Makminin; Yusof Hashim
40