Simulasi berkomputer kekuatan galas cerucuk menggunakan pengukuran dinamik; Perbandingan rekabentuk berdasarkan analisis kerangka tiga dimensi dan kerangka satah (analisis menggunakan QSE); Kajian terhadap sistem pengolahan efluen industri pembuatan kertas dan kotak; Kaedah ultrasonik untuk mengesan keretakan dalam struktur konkrit; Pemodelan sistem agihan air bagi Kampung Pelajar Kempas : menggunakan perisian Cybernet / [mikrofilem] - Ahmad Ramli; Mohd. Zarozi Mat Zin @ Yusoff; Shafie Hairi; Suffian Sulaiman; Tan, Jee Kim (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995