Pengurangan sisa secara guna semula dan kitar semula : kajian kes di Petaling Jaya; Peralatan tanah untuk tambakan; Peralatan tanah untuk tambakan; Pengurangan sisa (waste minimization) secara guna semula dan kitar semula : (kajian kes : UTM Skudai); Penggunaan abu sekam padi dan abu terbang dalam konkrit berkekuatan tinggi / [mikrofilem] - Harminderjeet Kaur Kuldip Singh; Liew, Huey Joo; Mok, Yeen Yee; Zaidah Ibrahim; Zaimee Azuar Ismail (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995