Kajian mengenai arus pada motor spreader rubber tyred gantry crane (RTGC) Samsung - 391354 Haniza Hanapi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003