Pengambilan dan perolehan semula Ag+ menggunakan Pseudomonas Diminuta tersekat- Gerak dalam matriks polimer sintetik - 392960 Mazwin Azman (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998