Pembinaan tutorial kimia interaktif manggunakan java dan javascript - 393136 Lim, Poh Hui (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi malaysia, 1998