Kesan pengkalsinan terhadap struktur dan tekstur Pb, PbO2 dan campuranya dengan grafit sebagai elektrod dalam bateri plumbum-asid - 393666 Aiza Mohd Zabidi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998